מבזקים מבזקים +
תל אביב 14°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 14°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

ח"כ צבי סוכות יגיש תביעה נגד המגיש אייל ברקוביץ

בתוכנית "מוריה וברקו" בערוץ 13 טען ברקוביץ כי סוכות וסמוטריץ' היו "עם ג'ריקנים בדרך לשרוף מקומות של ערבים". סוכות הודיע כי בכוונתו להגיש תביעה בגין הוצאת דיבה

ח"כ צבי סוכות יגיש תביעה נגד המגיש אייל ברקוביץ
ח"כ צבי סוכות בזירת הפיגוע אתמול בירושלים צילום: באדיבות המצלם

ח"כ צבי סוכות (הציונות הדתית) הודיע הבוקר (שלישי) כי בכוונתו להגיש תביעה משפטית נגד אייל ברקוביץ, בעקבות דברים חמורים שהשמיע האחרון אתמול בתוכניתו "מוריה וברקו" בערוץ 13. 

ברקוביץ טען בשידור כי ח"כ צבי סוכות ושר האוצר בצלאל סמוטריץ' היו "עם ג'ריקנים בדרך לשרוף מקומות של ערבים" ואף הוסיף כי ציוץ "נקמה" של סוכות לאחר הפיגוע הרצחני בצומת רמות משמעו קריאה "ללכת להרוג חפים מפשע ביהודה ושומרון".

אמירות אלו הגיעו שעות ספורות לאחר הפיגוע הקטלני אתמול, שבו נרצחו שישה אזרחים חפים מפשע ונפצעו עשרות, לאחר שמחבלים פתחו באש לעבר אנשים שעמדו בתחנת אוטובוס בצומת רמות. עם היוודע דבר הפיגוע כתב סוכות ברשת "איקס" את המילה "נקמה", ציוץ שעורר סערה והפך למוקד להתקפה חריפה מצדו של ברקוביץ.

סוכות ציין כי בכוונתו לתבוע את ברקוביץ בשל דברי השקר שהשמיע, כאשר טען כי "היה עם ג'ריקנים בדרכו לשרוף מקומות של ערבים" - דבר שמעולם לא התרחש.

ח"כ צבי סוכות: "אייל ברקוביץ' בחר להמציא סיפור שקרי שלא היה ולא נברא. מי שחושב שיוכל לייחס לי עובדות שקריות מבלי לשלם על כך מחיר, יגלה בבית המשפט שטעה".

צבי סוכות אייל ברקוביץ' הפיגוע בצומת רמות

 צבע אדום

art