מבזקים מבזקים +
תל אביב 14°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 14°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון מוצלח לפילה לברק ברוטב אננס ועשבי תיבול

מתכון מנצח וקל להכנת דג אפוי בטעמים מרעננים של אננס, חריפות עדינה וניחוח עשבי תיבול – מושלם לשבת, לארוחת ערב קלה או לאירוח חגיגי , לא תפסיקו לקצור מחמאות

מתכון מוצלח לפילה לברק ברוטב אננס ועשבי תיבול
פילה לברק ברוטב אננס ועשבי תיבול צילום: חיים בורנשטיין

מתכון מוצלח לפילה לברק ברוטב אננס ועשבי תיבול / שף חיים בורנשטיין

המצרכים לפילה לברק ברוטב אננס ועשבי תיבול:

פילה לברק (אפשר גם דניס או מוסר ים)

לתערובת התיבול:

  • אננס טרי קצוץ דק
  • לימון טרי קצוץ
  • כוסברה קצוצה
  • פלפל ירוק חריף (לפי הטעם) קצוץ
  • 2–3 שיני שום כתושות
  • שמן זית איכותי
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)

אופן ההכנה לפילה לברק ברוטב אננס ועשבי תיבול:

  1. מניחים את פילה הדג בתבנית מרופדת בנייר אפייה, כשהעור כלפי מעלה.
  2. מערבבים בקערה את כל חומרי התיבול לבלילה אחידה.
  3. מפזרים מהתערובת בנדיבות על גבי הדגים.
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל־200 מעלות ואופים כ־10 דקות בלבד, עד שהדג מתבשל ונשאר עסיסי.

בהצלחה רבה ובתאבון

דג לברק מתכון לדגים חיים בורשטיין מתכון פרווה

 צבע אדום

art