דובר צה"ל: תרגיל צבאי של חטיבת החילוץ יחל היום (א׳) במספר מוקדים ברחבי הארץ ויימשך לאורך השבוע. במהלך התרגיל יתרגלו הכוחות תרחישים רב-זירתיים, תוך הפעלת יכולות החילוץ וההצלה ובשיתוף פעולה עם כוחות וארגוני חירום נוספים. התרגיל נועד לחזק את כשירות הכוחות ומוכנותם המבצעית, וכן את יכולתם לתת מענה למספר זירות במקביל בעורף, לרבות בתרחישי חירום מורכבים. במסגרת התרגיל תורגש תנועה ערה של כוחות הביטחון וכלי רכב במספר מוקדים ברחבי הארץ. התרגיל תוכנן מראש כחלק מתוכנית האימונים של פיקוד העורף לשנת 2026. אין חשש לאירוע ביטחוני.
לעמית סגל נמאס - החולצה שלבש הפתיעה את כולם
ברקע הכוננות הביטחונית הגבוהה, בחר הפרשן עמית סגל להגיב בהומור לעשרות השאלות המופנות אליו בנושא התקיפה באיראן. הוא פרסם תמונות בהן הוא לובש חולצה עם כיתוב חד-משמעי
בזמן שמערכת הביטחון נמצאת בכוננות שיא והמתח לקראת תקיפה אפשרית באיראן גובר, הפרשן הפוליטי עמית סגל החליט שנמאס לו להיות "מרכז המידע" הלאומי. בפוסט משעשע שהעלה לחשבונותיו ברשתות החברתיות, הציג סגל פתרון יצירתי לעשרות השאלות שהוא מקבל מדי יום.

סגל הצטלם כשהוא לובש חולצה שחורה עם מסר חד-משמעי: בחזית החולצה נכתב בגדול "אני לא יודע מתי תהיה מתקפה באיראן", ומהצד האחורי הופיעה הבהרה נוספת: "אין מה לשאול אותי". נראה שגם לפרשן הבכיר יש גבול לכמות התחזיות שהוא יכול לספק, והוא בחר לעשות זאת בדרך המקורית ביותר.
