רה"מ לסמוטריץ ובן גביר בפגישה אמש: וינטר הוא סכנה לגוש הימין, הוא לא עובר את אחוז החסימה ומעבירים אותו בערוצים רק בשביל לשרוף קולות. גם אם הוא יעבור איכשהוא, הוא ייקח קולות מהגוש ויעביר שמאלה כדי להמליך את ליברמן. אנחנו צריכים לאחד כוחות כדי למנוע את הסכנה (14)
בנו של שגריר ישראל בארה"ב נפצע קשה בפיגוע: "נריה זקוק לנס"
נריה לייטר, בנו של שגריר ישראל בארה״ב יחיאל לייטר, נפצע בפיגוע סמוך לכביש 443 ונאבק על חייו בבית החולים | אחיו הבכור, רס״ן (מיל׳) משה ידידיה לייטר הי״ד, נפל בקרבות ברצועת עזה | אביו: ״נריה המשיך לשרת במילואים אחרי שאיבד את אחיו ועשה מאות ימי מילואים מאז 7 באוקטובר״
לוחם המילואים נריה לייטר, בנו של שגריר ישראל בארצות הברית יחיאל לייטר, נפצע היום (רביעי) בפיגוע סמוך לכביש 443 ומאושפז בבית החולים שערי צדק, שם נאבקים הרופאים על חייו.
נריה הוא אחיו של רס״ן (מיל׳) משה ידידיה לייטר הי״ד, שנפל בקרבות ברצועת עזה במהלך מלחמת חרבות ברזל. למרות האסון הכבד שפקד את משפחתו, נריה המשיך בשירות המילואים וביצע מאז 7 באוקטובר מאות ימי שירות בחזיתות השונות.
ממועצת בנימין נמסר כי נריה הוא בנם של חני ויחיאל לייטר מהיישוב עלי. המשפחה ביקשה מהציבור להרבות בתפילה לרפואתו של נריה דב בן חנה.
אביו, השגריר יחיאל לייטר, מסר: ״אני מודה לצה״ל ולצוות הרפואי בשערי צדק שנאבק עכשיו על חייו של נריה דב בן חנה ולתפילות של עם ישראל. אני מאמין בכוח התפילה ומאמין שכאשר עם ישראל מתאחד קורים ניסים. נריה זקוק לנס״.
עוד הוסיף: ״נריה המשיך לשרת במילואים אחרי שאיבד את אחיו הבכור משה ידידיה לייטר הי״ד, והוא עשה מאות ימי מילואים בחזיתות שונות מאז השביעי לאוקטובר. הטרור הפלסטיני מכוון לעקור את עם ישראל מארצו. הם בוחרים במוות - אנחנו בוחרים בחיים״.
רה"מ נתניהו עודכן על זהות הפצוע בזמן שהוא התכונן לנאומו באו"ם. נתניהו שוחח עם לייטר, חיזק ובירך אותו. רה"מ צפוי להתייחס לפיגוע המחריד בנאומו באו"ם.
רה"מ נתניהו כתב בחשבון ה-x: רעייתי שרה ואני, יחד עם כל עם ישראל, מתפללים לנס. יחיאל יקירי, כולנו איתך.
