מתכון לעוגת גבינה ובישקוטים

מתכוננים לשבועות? הנה עוד מתכון מוצלח לעוגת גבינה מעניינת וטעימה בשילוב של בישקוטים המקשטים אותה מסביב ויוצרים את תחתית העוגה, מוסיפים טעם משובח ויוקרתי

נועם זיגדון | מתכונים 12.5.2021 | 20:13

עוגת גבינה ובישקוטים צילום: נועם זיגדון

מתכון לעוגת גבינה ובישקוטים

זמן ההכנה: 30 דקות.

המצרכים לעוגת גבינה ובישקוטים:

לבסיס:

  • 1-1/2 חבילות בישקוטים
  • 2 שמנת מתוקה
  • 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 פחית חלב מרוכז
  • 1 כוס חלב
  • 750 גרם גבינה לבנה 5%

לציפוי:

  • 4 כפות ריבת חלב
  • קוקוס

אופן ההכנה לעוגת גבינה ובישקוטים:

  1. בקערה מקציפים את השמנת המתוקה והפודינג ומוסיפים בהדרגה את החלב והחלב המרוכז ומקציפים היטב עד לקבלת קרם נוקשה, מוסיפים את הגבינה ומערבבים בתנועות קיפול עד לאיחוד.
  2. בתבנית הרצויה מסדרים את הבישקוטים בעמידה סביב העוגה, שוברים את יתר הבישקוטים ומניחים בתחתית העוגה.
  3. שופכים את המילוי על הבישקוטים ומזלפים ריבת חלב מלמעלה,
  4. מפזרים קוקוס ומכניסים לקירור למשך 6 שעות לפני ההגשה.

בהצלחה רבה ובתאבון

קרדיט: אתי משה-חביב

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום