מתכון לפסטה ברוטב רוזה

מתכון חלבי ואהוב של פסטה ברוטב רוזה המתאים גם כרוטב לרביולי, משולב בבצל, עגבניות, שמנת ובזיליקום טרי, מתובל במגוון תבליני הבית, בשילוב של יין לבן המוסיף ונותן את טעמו המשובח למאכל מוצלח

נועם זיגדון | מתכונים 16.5.2021 | 08:24

פסטה ברוטב רוזה צילום: נועם זיגדון

מתכון לפסטה ברוטב רוזה

המצרכים לפסטה ברוטב רוזה:

  • 1 שקית פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן ומסוננת.
  • 1 בצל קטן קצוץ
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1 מיכל שמנת לבישול
  • 5 עגבניות בשלות וקלופות
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1 כפית סוכר
  • 1/4 כוס יין לבן - לא חובה 
  • אגוז מוסקט
  • בזיליקום טרי
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן זית

אופן ההכנה לפסטה ברוטב רוזה:

  1. מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות
  2. מוסיפים את העגבניות והשום ומבשלים עד לצמצום הנוזלים, מוסיפים את הרסק, השמנת לבישול, היין והבזיליקום ומתבלים.
  3. מבשלים במשך כ-10 דקות ומוסיפים לפסטה המבושלת.
  4. מפזרים מלמעלה גבינה בולגרית / פרמז'ן / צהובה מגורדת.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום