מתכון לדג נסיכה ברוטב כוסברה ושום

מתכון מעולה וקל להכנה למנה ראשונה מהירה וטעימה עם דג נסיכה המתובל ברוטב מושלם של כוסברה ושום, יעניק לכם את הטעם המשובח לשולחן השבת

נועם זיגדון | מתכונים 27.5.2021 | 09:27

דג נסיכה ברוטב כוסברה ושום צילום: נועם זיגדון

מתכון לדג נסיכה ברוטב כוסברה ושום

זמן הכנה כולל: 50 דקות. זמן אפייה: 45 דקות.

המצרכים לדג נסיכה ברוטב כוסברה ושום:

  • 8 מנות דג נסיכה
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
  • 1/2 ראש שום
  • 1 חבילת כוסברה קצוצה
  • 2 כפות כוסברה יבשה
  • שמן זית
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • מלח

אופן ההכנה לדג נסיכה ברוטב כוסברה ושום:

  1. מסדרים את הדגים על תבנית אפייה, מעליהם מפזרים את רצועות הגמבה, השום והכוסברה הקצוצה.
  2. בקערית, מערבבים היטב את יתר המצרכים עד לקבלת רוטב אחיד.
  3. שופכים את הרוטב על הדגים ומודעים שהרוטב הגיע לכל הדגים.
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ-45 דקות.
  5. ניתן להמיר את האפייה בבישול על הגז בסיר שטוח.
  6. בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום