מתכון לעוף ברוטב עגבניות וחומוס

מתכון מעולה למנה עיקרית מהירה ומוצלחת המוגשת לצד אורז לבן או קוסקוס, כרעיים עוף ברוטב עגבניות עם ירק קצוץ וחומוס, נותנים מענה לארוחה מוצלחת

נועם זיגדון | מתכונים 28.5.2021 | 12:22

עוף ברוטב עגבניות וחומוס צילום: נועם זיגדון

מתכון לעוף ברוטב עגבניות וחומוס

זמן הכנה כולל: 75 דקות. זמן בישול: 60 דקות.

המצרכים לעוף ברוטב עגבניות וחומוס:

  • 6 מנות עוף
  • 1 בצל חצוי ופרוס
  • 2 כפות שטוחות רסק
  • 1 כוס חומוס סנפרוסט
  • צרור כוסברה
  • 1/2 ראש שום
  • פלפל חריף
  • ½-1 כוסות מים
  • ½ כף כמון
  • ½ כף פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן

אופן ההכנה לעוף ברוטב עגבניות וחומוס:

  1. מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה
  2. מוסיפים את הפפריקה ומערבבים במשך כ-2 דקות (זה נותן צבע שחום לרוטב ) מוסיפים כוס מים ורסק ומשחימים טוב כמו לרוטב ספגטי.
  3. שוטפים היטב את העוף ומוסיפים לרוטב.
  4. מוסיפים את החומוס ומתבלים, מפזרים כוסברה קצוצה ומבשלים במשך כשעה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום