מתכון למוקפץ סיני ססגוני וטעים במיוחד

מתכון משובח ומלא צבעוניות שילוב מבחר הפלפלים הססגוניים יחד עם רצועות הגזר הכתומות, הקישואים והשעועית הירוקה, בשילוב הנבטים וקוביות חזה העוף הטעימות יוצרים מנה אסייתית המתובלת ברוטב נפאלי מושלם

חני לוין | מתכונים 21.6.2021 | 09:23

מוקפץ סיני צילום: אפרת ושדי

מתכון למוקפץ סיני ססגוני וטעים במיוחד

זמן ההכנה: 40 דקות.

המצרכים למוקפץ סיני ססגוני וטעים במיוחד:

  • 1 גזר חתוך לרצועות דקות
  • 1 קישוא חתוך לרצועות דקות
  • שעועית ירוקה
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
  • 1 פלפל כתום חתוך לרצועות
  • נבטים
  • חזה עוף חתוך לקוביות/ רצועות בינוניות
  • רוטב נפאלי (לפי הטעם)

אופן ההכנה למוקפץ סיני ססגוני וטעים במיוחד:

  1. מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן ומטגנים את חזה העוף מכל הכיוונים במשך כשתי דקות. ומוציאים מהמחבת.
  2. מוסיפים למחבת עוד מעט שמן ומטגנים את הגזרים עד לריכוך קל. ומוציאים מהמחבת.
  3. מוסיפים למחבת את יתר הירקות ומקפיצים היטב עד להשחמה.
  4. מוסיפים את הגזרים וחזה העוף ומערבבים היטב, מוסיפים את הרוטב נפאלי ומערבבים היטב לאיחוד.
  5. ניתן להוסיף שומשום למראה וטעם משובח יותר.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: אפרת ושדי

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום