מתכון לתפוח אדמה בתנור ברוטב תפוזים

ארוחת צהריים מהירה וקלילה, מתאימה כתוספת לצד חלקי עוף צלויים, בשר או כל מה שאוהבים, פרוסות תפוחי האדמה ברוטב תפוזים, יעניק לכם מנה עסיסית ומוצלחת

נועם זיגדון | מתכונים 28.6.2021 | 10:38

תפוח אדמה בתנור ברוטב תפוזים צילום: נועם זיגדון

מתכון לתפוח אדמה בתנור ברוטב תפוזים

המצרכים לתפוח אדמה בתנור ברוטב תפוזים:

  • 5-6 תפוחי אדמה פרוסים לעיגולים
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפות מיונז
  • 1/2 כף פפריקה מתוקה
  • 3 שיני שום כתוש
  • 1/2 כוס שמן
  • חוויג' למרק
  • כורכום
  • כמון
  • מלח

אופן ההכנה לתפוח אדמה בתנור ברוטב תפוזים:

  1. בקערה, מערבבים היטב את כל המצרכים עד לקבלת קוטב אחיד.
  2. מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה (אפשר עם או בלי הקליפה)
  3. יוצקים את הרוטב עליהם ומכסים בנייר כסף
  4. אופים ב- 180 מעלות למשך כ- 45 דקות
  5. מסירים את הכיסוי ואופים  במשך 10 דקות לקבלת גוון שחום

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום