מתכון לעוגת שיפון מוצלחת

עוגה אוורירית ומצוינת לממהרים, עוגה פשוטה ואותנטית אך מוצלחת וטעימה שלא יפסיקו לנשנש, מתאימה כקינוח לצהריי שבתות הקיץ הארוכות

נועם זיגדון | מתכונים 1.7.2021 | 19:11

עוגת שיפון צילום: נועם זיגדון

מתכון לעוגת שיפון מוצלחת

המצרכים לעוגת שיפון מוצלחת:

  • 4 ביצים
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כוסות קמח
  • 1 אפיה

אופן ההכנה לעוגת שיפון מוצלחת:

  1. מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים
  2. מקציפים את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר עד לקבלת קצף חציף
  3. לחלמונים מוסיפים לפי הסדר: אבקת אפיה, 1 כוס סוכר, שמן, מיץ תפוזים וקמח ומערבבים היטב לאיחוד.
  4. מוסיפים את הקצף ומערבבים באיטיות בתנועות קיפול.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על -180° למשך כ- 45 דקות.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום