מתכון לאינטריה – תבשיל אטריות מוצלח

תבשיל אטריות המגיע מהמטבח המרוקאי, תוספת טעימה המוגשת לצד בשר, עוף או שניצל ומעניקה ארוחה מוצלחת ומלאת טעמים, יש הנוהגים לאוכלה בערב יום הכיפורים

נועם זיגדון | מתכונים 13.9.2021 | 17:02

אינטריה – תבשיל אטריות מוצלח צילום: נועם זיגדון

מתכון לאינטריה – תבשיל אטריות מוצלח

המצרכים לאינטריה – תבשיל אטריות מוצלח:

  • 1 חבילת אטריות דקיקות 400 גרם
  • 1 בצל בינוני קצוץ - אופציונלי
  • 3 כפות שמן
  • ½ כף שטוחה מלח
  • ½ כפית כורכום
  • פלפל שחור
  • 1 כפית אבקת מרק
  • ½ -3 כוסות מים

אופן ההכנה לאינטריה – תבשיל אטריות מוצלח:

  1. מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  2. מוסיפים את האטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב תמידי עד לקבלת גוון שחום
  3. מוסיפים את התבלינים ומערבבים כ-2 דקות
  4. מוסיפים את המים ואבקת המרק, מערבבים ומביאים לרתיחה
  5. מכסים את הסיר ומבשלים על אש גבוהה - להבה בנונית במשל 5 דקות
  6. מכבים את האש ומשאירים 10 דקות עם סיר מכוסה
  7. לאחר 10 דקות מערבבים בזהירות עם מזלג, מכסים את הסיר ומערבבים שוב אחרי 5-10 דקות נוספות

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום