מתכון לפרגיות ברוטב טריאקי

פרגיות ברוטב טריאקי במתכון מוצלח וטעים במיוחד, בשילוב של בצל ירוק ושומשום המעניקים את המראה היוקרתי והמרשים לארוחה בשרית מושלמת

נועם זיגדון | מתכונים 7.11.2021 | 09:12

פרגיות ברוטב טריאקי צילום: נועם זיגדון

מתכון לפרגיות ברוטב טריאקי / נועם זיגדון

המצרכים לפרגיות ברוטב טריאקי:

  • 1 ק"ג פרגיות חתוכות
  • 1 בצל גדול חתוך לרצועות
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון
  • ¼ צרור כוסברה קצוצה
  • 5 שיני שום
  • 1 כף סוכר חום
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כף שטוחה מרק עוף
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • ¼ כפית כורכום
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כפית מלח

להגשה:

  • שומשום
  • בצל ירוק

אופן ההכנה לפרגיות ברוטב טריאקי:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה
  2. מוסיפים את הסוכר ומערבבים כדקה עד להמסה מלאה
  3. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים במשך כ-3 מכל הצדדים
  4. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד כמה דקות, מתבלים ומפזרים כוסברה
  5. מעבירים ללהבה בנונית על אש נמוכה ומבשלים במשך כשעה
  6. מפזרים שומשום ובצל ירוק ומגישים

בהצלחה רבה ובתאבון

 

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום