דפנה ליאל: שר המשפטים לשעבר, פרופ׳ דניאל פרידמן, בוועדת החוקה על הצעת החוק לפיצול היועמ״שית - על פי ההצעה, מטבע הדברים הממשלה תהיה מעורבת בבחירת התובע הכללי, והמצב שזה יהיה בשעה שמתנהל משפט כנגד ראש הממשלה, אני רואה רואה אותו כבעייתי. לכן ההצעה שלי היא שהצעת החוק שתתקבל, אני מקווה, כחוק, תיכנס לתוקפה בעוד שנתיים ועד אז נקווה שכל הפרשות יגמרו״.
מתכון לדג סלומון עסיסי ברוטב פלפלים
ארוחה בריאה, צבעונית וטעימה במיוחד! מתכון לדג סלמון עסיסי ברוטב פלפלים טריים, עשיר בטעמים נפלאים, מתאים במיוחד לכבוד שבת או סתם כשמתחשק לכם להתפנק
מתכון לדג סלומון עסיסי ברוטב פלפלים / נועם זיגדון
המצרכים לדג סלומון עסיסי ברוטב פלפלים:
- 4 מנות דג סלומון - רוזנרס פיש
- 5 שיני שום פרוס
- 1 פלפל ירוק חריף
- 1 פלפל צהוב
- 1 פלפל גמבה
- 1 פלפל כתום
- צרור כוסברה קצוצה
למרינדה:
- 1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
- ¼ כפית כורכום
- 1 כפית אבקת מרק
- 1 כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כוס שמן זית
- ¼ כוס מים
אופן ההכנה לדג סלומון עסיסי ברוטב פלפלים:
- משרים את הדגים עם מים ומיץ מחצי לימון
- חותכים את הפלפלים לקוביות קטנות וקוצצים את הפלפל, השום והכוסברה ומניחים בתבנית חסינת אש
- שוטפים את פרוסות הדג ומנגבים בנייר מגבת
- מניחים את פרוסות הדג מעל הירקות הקצוצים
- בקערה מערבבים הייטב את כל מצרכי המרינדה ומוזגים על הדגים
- מפזרים פרוסות לימון ומעט כוסברה קצוצה ומכסים את התבנית
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200° מעלות ואופים במשך כ- 20 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון
