מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
מתכון לעוגיות פרח ריבה נדירות והכי טובות שיש
מחפשים את עוגיות הריבה המושלמות? המתכון המושלם לעוגיות פרח ריבה נימוחות ורכות, שיימסו לכם בפה ויגרמו לכם להתמכר! הכינו את המיקסר, כי התוצאה הולכת להיות מתוקה במיוחד
מתכון לעוגיות פרח ריבה הכי טובות שיש / נועם זיגדון
המצרכים לעוגיות פרח ריבה הכי טובות שיש:
כוס מדידה חד פעמית חמה
מומלץ לשקול את הקמח והחמאה
כמות: כ-50 עוגיות
- 240 גר’ חמאה רכה או מחמאה
- 1 כוס אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 ביצים L
- 400 גר’ קמח
- 1 כפית אבקת אפיה (חצי שקית )
- קמצוץ מלח
- ריבת תותים/משמש
אופן ההכנה לעוגיות פרח ריבה הכי טובות שיש:
- במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת משחה בהירה
- מוסיפים את המלח והתמצית וניל וממשיכים להקציף כדקה
- מוסיפים את הביצים, הקמח ואבקת האפיה ומקציפים רק עד להטמעת הקמח
- מכניסים את התערובת לשקית זילוף עם צנטר כוכב ומזלפים על נייר אפיה פרחים קטנים
- יוצרים גומה בעזרת האצבע או מקל משומן במרכז הפרחים שזילפנו
- מכניסים את הריבה לשקית זילוף, חותכים חור קטן ומזלפים מעט בתוך השקע
- אופים בתנור שחומם מראש על 170° במשך כרבע שעה עד שמשחים מעט
- מוציאים ומתענגים לצד כוס תה
בהצלחה רבה ובתאבון
