14.02.26 | 23:35 עמית סגל: סביבת נתניהו: התבטאותו של הנשיא טראמפ שלשום בעניין החנינה היתה על דעתו של הנשיא טראמפ בלבד. ראש הממשלה שמע על כך בתקשורת ולא ידע על כך מראש, כשם שלא ידע מראש על התבטאותו של הנשיא בנושא זה בנאומו בכנסת.
14.02.26 | 23:33 פסטיבל הסיגרים השנתי בקובה בוטל בעקבות הפסקות חשמל תכופות ומחסור בדלק ברחבי המדינה, בצל אמברגו הנפט שהטיל עליה נשיא ארה"ב דונלד טראמפ. יצרנית הטבק Habanos S.A הודיעה על דחיית הפסטיבל, אך בהצהרה לא הופיע מועד חלופי.
14.02.26 | 23:27 שר החוץ הסורי: מאז ה-8 בדצמבר, יותר מ-1,000 תקיפות אוויריות ישראליות בסוריהם. שטחים סוריים נכבשו, אזרחים סורים נעצרו על ידי ישראל, ויותר מ-500 חדירות קרקעיות.
14.02.26 | 23:26 מושל קליפורניה גאווין ניוסום: דונלד טראמפ הוא לא רק זמני, אלא שהוא בין הנשיאים הכי לא אמריקאים שהתגוררו אי פעם בשדרות פנסילבניה 1600. "טראמפ הוא מין פולש". הוא השתלט על המפלגה הרפובליקנית. רונלד רייגן היה מתבייש בזה.
14.02.26 | 23:24 צעיר בן 18 נפצע בינוני כתוצאה מהתהפכות רכבו במושב במועצה האזורית נחל שורק. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים קפלן עם חבלות בגפיים
14.02.26 | 23:19 דפנה ליאל: מנסור עבאס בריאיון לדנה ויס אומר שנתניהו אמר לו ש״למנהיג יהודי צריך להיות סגן ערבי״. לדבריו גורמים בקטאר ניסו לשכנעו ללכת עם הליכוד בטענה ש״פניו להסדרה עם חמאס וסינוואר״.
14.02.26 | 23:12 אסף רוזנצוייג: שרת החוץ של קנדה אניטה אנאנד: רוצים שהמשטר באיראן יתחלף, לא נחדש את הפעילות הדיפלומטית שלנו באיראן עד שלא יתחלף המשטר
14.02.26 | 23:04 רפורמת החלב: למרות השיחות, כל הגורמים אומרים שכרגע אין פריצת דרך במגעים בין המשרדים (אברהם חסון)
14.02.26 | 23:02 קטטת ענק פרצה במטוס שהיה בדרכו מטורקיה לבריטניה - ונאלץ לבצע נחיתה לא מתוכננת בבלגיה. שלוש שעות לאחר ההמראה, נוסע שיכור השמיע הערות גזעניות וביקש מאנשים סיגריות.
14.02.26 | 22:58 אלמוג בוקר: כמו ברפיח גם בבית חאנון: התוואי שממנו יצאו המחבלים היה מוכר לכוחותינו בחטיבה הצפונית והם פעלו מסביב לשעון תקופה ארוכה כדי לייצר לחץ על המחבלים, לחנוק אותם - ולגרום להם לצאת החוצה
14.02.26 | 22:26 רשת X מסירה את תגי האימות מחשבונות בכירי המשטר האיראני ומכלי תקשורת המזוהים עם המשטר
14.02.26 | 22:20 גיא ורון: בשעה זו החל גל תקיפות שיימשך כמה שעות במרחב לבנון. ייתכן וקולות נפץ יישמעו במרחב הגליל המזרחי וצפון הגולן. בשלב זה אין שינוי בהערכת המצב ובהנחיות למרחב האזרחי
14.02.26 | 22:12 דביר ג'ברה: חה"כ הרב גלעד קריב על דבריו של מנסור עבאס הערב בחדשות 12: "קטאר התערבה בבחירות האחרונות. היא תנסה לעשות זאת שוב. אמרנו זאת פעם אחר פעם ונאמר זאת שוב - מה שהתגלה על קשרי נתניהו עם קטאר הוא רק קצה הקרחון. לא רק שחמאס היה נכס מבחינת נתניהו, אלא שנתניהו הוא נכס מבחינת קטאר. הגיע הזמן לחקור את נתניהו באזהרה על הקשרים שלו עם קטאר"
14.02.26 | 21:58 לקראת הדיון מחר בממשלה על הקמת שדות תעופה משלימים לישראל בנגב ובגליל: השרה להגנת הסביבה עידית סילמן, המתנגדת להקמת שדה ברמת דוד, תציע לקבוע בהחלטת הממשלה שתחילה יקודם פרויקט השדה המשלים הדרומי
14.02.26 | 21:55 בריטניה: מסמכים שדלפו מגלים דיונים פנימיים של חברי הירוקים, הגדרת הציונות כגזענות ביטול תקציב המשטרה ושבריטניה תעזוב את נאט"ו
14.02.26 | 21:53 מנסור עבאס: "נתניהו הרצה לי על ז'בוטינסקי, ואמר שלמנהיג יהודי צריך להיות סגן ערבי". לדברי יו"ר רע"ם, גורמים בקטאר ניסו לשכנע אותו ללכת עם נתניהו ולא עם ממשלת השינוי: "הם אמרו שפניו להסדרה עם חמאס וסינוואר, שהוא לא מחפש מלחמות" (מאקו)
14.02.26 | 21:46 צעיר בן 22 נפצע בינוני ככל הנראה בזמן שרכב על קורקינט ברחוב אברהם בר בראשון לציון. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים שמיר-אסף הרופא עם חבלות בראש ובגפיים
14.02.26 | 21:43 דנה ויס: יו"ר רע"ם מנסור עבאס סיפר ב"חדשות סוף השבוע" על מערכת היחסים שלו ועל פגישותיו עם רה"מ נתניהו שנערכו לפני כמה שנים. הוא אמר כי היה בטוח שהוא "מצא פרטנר". עבאס גם תיאר כי גורמים באזור ובהם קטאר עודדו אותו להקים ממשלה עם נתניהו כי הוא "לא עושה מלחמות"
14.02.26 | 21:38 מזכ"ל האו"ם אנטוניו גוטרש נפגש עם ראש הממשלה הפלסטיני מוחמד מוסטפא בשולי פסגת האיחוד האפריקני, ו"אישר מחדש את מחויבותו לשים קץ לכיבוש ולהשגת פתרון שתי המדינות". לפי הודעת האו"ם, השניים דנו ב"חשיבות ביסוס הפסקת האש בעזה ובתמיכה בוועדה הלאומית הפלסטינית לניהול הרצועה (המכונה ממשלת הטכנוקרטים), לצד הבטחת קוהרנטיות ושיקום ממשל פלסטיני מאוחד בכלל השטח הפלסטיני הכבוש".