19:29 דין פישר: בחודש מאי 2026 נרשמו בישראל 64.4 אלף, כניסות תיירים בלבד - ירידה של כ-83% ממאי 2023. לשכת מארגני תיירות נכנסת: "הנתונים ממחישים את עומק המשבר, העומד בהלימה למעמדה ותדימתה של ישראל בעולם"
19:23 הפריצה אמש לביתו של שופט בית המשפט העליון נועם סולבר: 21 עצורים הארכה ל-6 ימים. 18 עצורים הארכה ל-7 ימים. 18 משוחררים למעצר בית עם עיכוב ביצוע עד מחר. (הנהג שוחרר במיידי) יש עוד 4 קטינים בדיון (הרשקוביץ)
17:39 לירן תמרי: המהומות בביתו של השופט סולברג: ניידת סיור הייתה במקום עם תחילת העימותים - והחליטה לא להתערב בהפרת הסדר. המשטרה ״היה פער בכוחות בין השוטרים למפגינים״
17:35 לוחמי גבעתי חיסלו מחבל בהיתקלות פנים אל פנים מצפון לנהר הליטני. לאחר מספר שעות, הכוחות איתרו עשרות אמצעי לחימה של חיזבאללה שבהם קלאצ'ניקוב, אקדחים, טיל זעיר קרקע אוויר וציוד נוסף
17:35 מרדכי הלפרין: סנגורם של החשודים: לסיכום - מהחומרים אין לכם מספיק ראיות לביסוס החשד. עבירת המסוכנות אינה מבוססת ואין מידע ודאי על אלימות.
17:33 מרדכי הלפרין: סנגורם של החשודים: מדוע היה צורך להכות אותם כשהם אזוקים עם ידיים מאחור? והמצלמות שהמשטרה תפסה בכלל היו ריקות מתוכן ככה שגם אין לכם ראיות על כולם. נציג המשטרה: אנחנו עדיין בחקירה, יהיו ראיות
17:31 לי נעים: משפחתו של ניראל זיני ז"ל הודיעה כי ממצאי האדם שאותרו בכפר עזה - אינם שלו: "יש צורך בהול בחזרה לחיפושים ובדיקה חוזרת של שטח השכונה. משימת חיינו היא להביא את ניראל לקבורה מלאה, ונהפוך כל אבן כדי למלא משימה זו"
17:28 סקר PUSH: אייזנקוט מוביל בפער משמעותי מול בנט בהתאמה לראשות הממשלה. הסקר זכה ל-312 אלף צפיות ולהשתתפות גבוהה במיוחד של 143,630 מצביעים. על פי תוצאות ההצבעה, גדי אייזנקוט קיבל 110,560 קולות, שהם 76.98% מהמצביעים, לעומת נפתלי בנט שקיבל 33,070 קולות, שהם 23.02%. הפער לטובת אייזנקוט עומד על 77,490 קולות, כ-54 אחוז.
17:27 סערה בישיבת ראשי הרשויות בצפון עם פורום מטכ״ל. מפקד פיקוד הצפון רפי מילוא, אמר לטענת הנוכחים: ״לא נשלה את עצמנו, אי אפשר לחסל את חיזבאללה, אפשר להכות אותו קשה ולהחליש אותו״. מספר ראשי רשויות זעמו ובתגובה אמרו: ״אז תרימו דגל לבן, בוא נכנע וזהו״ (14)
17:23 תמרי: שופטי בית משפט השלום בירושלים הוציאו החלטה האוסרת לצלם במסדרונות בית המשפט את כלל החשודים שנעצרו בחשד למעורבות בפגיעה בביתו של שופט העליון סולברג
17:22 גבר כבן 40 נפצע קשה במהלך רכיבה על קורקינט חשמלי בקריית ביאליק. צוותי מד"א העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים רמב"ם בחיפה עם חבלת ראש
17:10 ספיר ליפקין: משמרות המהפכה: "העם בלבנון לא יאפשר שמה שישראל לא השיגה במלחמה, יושג בתמיכת המשטר האמריקני באמצעות הסכם כפוי. התנאי הראשוני שלנו לקבלת הפסקת אש במלחמה האזורית הוא הפסקת אש בכל החזיתות, כולל בלבנון"
17:10 יובל שגב: בית הדין שלי הליכוד התכנס היום ועלתה בו שוב פרשת הזיופים. בין היתר עלתה אפשרות כי מי ששילם את דמי החבר באמצעות כרטיס דואר נטען ידרש למלא ביום הפריימריז "טופס נאמנות" למפלגת הליכוד. גם אפשרות למעטפות כפולות שכביכול יצמצמו את היכולת לבצע מפקדי ארגזים עלתה בדיון. בין הטיעונים לטובת המהלכים החריגים: "ירתיע קבוצות מתפקדים מאורגנות בחברה החרדית ובחברה הערבית"
17:10 אלמוג בוקר: דובר צה"ל: בהמשך להתרעות שהופעלו לפני זמן קצר על חדירת כלי טיס עוין במספר מרחבים בצפון הארץ, זוהו נפילות של מטרות אוויריות חשודות במרחב בו פועלים כוחות צה"ל בדרום לבנון. אין נפגעים. התרעות על ירי רקטות וטילים הופעלו בעקבות ניסיונות היירוט. בהמשך להתרעות שהופעלו לפני זמן קצר במטולה, מדובר בזיהוי שווא.
17:05 לשכת מארגני התיירות הנכנסת התריעה על משבר חריף בענף, לאחר שבמאי 2026 נרשמו 64.4 אלף כניסות תיירים בלבד לישראל - ירידה של כ-83% לעומת מאי 2023