06.05.26 | 23:51 בית שמש: בהובלת מנכ"ל העירייה אליעד אברמצ'יק אושרה הקצאה לקהילת בר אילן אחרי 15 שנה. מליאת מועצת העיר בית שמש אישרה הערב הקצאה היסטורית לקהילת בר אילן, אחרי 15 שנה של מאמצים ותפילות. הקהילה בשכונת בר אילן המתחרדת מונה כ-250 משפחות ומצויה במגמת צמיחה מתמדת, לאורך השנים נדד משכן בית הכנסת בין דירות ללא פתרון ראוי. כעת יוכלו אנשי השכונה לקבוע מקום לתפילתם ולקהילתם.
06.05.26 | 23:48 איראן במסר לכלי שיט מסחריים במצר הורמוז: הנמלים מוכנים לספק תמיכה ושירותים ימיים כלליים
06.05.26 | 23:41 משרד החוץ של רוסיה: "אם אוקראינה תממש את תוכניותיה הפליליות במהלך חגיגות יום הניצחון, רוסיה תפגע גם במוקדי קבלת ההחלטות שלה. מוסקבה קוראת לרשויות זרות להבטיח את פינוי הדיפלומטים שלהן מקייב בזמן"
06.05.26 | 23:02 מהנעשה הערב בקבינט. השרה מירי רגב לשר הביטחון: ״מתי ניכנס לסיור בעזה״. כ״ץ: ״אם ראש הממשלה יאשר - ניכנס״. השרה מירי רגב לשר הביטחון ישראל כ״ץ: ״מה יש לאשר? אתה הולך בדרכו של גלנט״. שרים הגיבו: ״או אה״. מירי רגב: ״רק בענייני סיורים, רק בסיורים. אל תדליפו משהו אחר״. כ״ץ השיב: ״לא הבנתי, מה הכוונה? אם הייתי הולך בדרכו של גלנט לא הייתי מגיע לדיונים האלה״. רגב: ״יש קושי להגיע לסיורים בשטח בצה״ל. אנחנו רוצים סיור בדרום לבנון״ (שמש)
06.05.26 | 22:49 אסף רוזנצוייג: עוד לפי הגורם במשרד הנפט של איראן: איראן עלולה להיאלץ לסגור חלק מבארות הנפט, תהליך שעלול להיות איטי ויקר מאוד לשיקום. לפי אותו גורם, חלק מהבארות הישנות עלולות להיסגר לצמיתות, משום שלא יהיה משתלם להפעילן מחדש
06.05.26 | 22:48 אסף רוזנצוייג: גורם במשרד הנפט של איראן לניו יורק טיימס: איראן החלה לצמצם את הייצור בחלק מבארות הנפט כדי להתמודד עם משבר האחסון שנגרם כתוצאה מהמצור הימי. לדבריו, ייתכן שבתוך כ-45-40 יום ייגמר מקום האחסון ביבשה ובים
06.05.26 | 22:40 דובר צה"ל: בהמשך להתרעה שהופעלה על חשש לאירוע ביטחוני ביישוב מיצד שבחטיבת עציון, זוהה אזרח ישראלי עם לוחית רישוי מאולתרת, אין חשש לאירוע ביטחוני.
06.05.26 | 22:26 דורון קדוש: חזל״ש על האירוע במיצד: מדובר בטעות בזיהוי - לא מדובר ברכב פלסטיני אלא רכב ישראלי.
06.05.26 | 22:15 דובר צה״ל מעדכן: לפני זמן קצר, הופעלה התרעה ביישומון פיקוד העורף על חשש לאירוע ביטחוני ביישוב מיצד שבחטיבת עציון, בעקבות זיהוי של רכב פלסטיני שנכנס לתוך היישוב. כוחות צה"ל סורקים במרחב וכוחות נוספים הוקפצו. צה"ל נמצא בקשר שוטף עם התושבים וגורמי הביטחון במרחב.
06.05.26 | 22:14 קרן בצלאל: טראמפ: היו שיחות טובות ב-24 השעות האחרונות, בהחלט אפשרי שנעשה עסקה. אסור שלאיראן יהיה נשק גרעיני והם יסכימו לזה, אחרת - כל העולם יהיה בן ערובה בידיהם
06.05.26 | 22:14 דורון קדוש: יעד החיסול בתקיפה בעזה שבה חוסל בטעות עזאם אלחיה, בנו של חליל אלחיה: מפקד נוחבה שפיקד על אחד ממוקדי הפשיטה של חמאס בעוטף עזה ב-7 באוקטובר. אלחיה היה לידו בתקיפה - וחוסל באופן מקרי.
06.05.26 | 22:12 דורון קדוש: רכב פלסטיני נכנס ליישוב מיצד (אספר) באזור חברון - ולכן פיקוד העורף הפעיל ביישוב אזעקה על חשש לחדירת מחבלים. כוח צה״ל בסריקות אחר הרכב הפלסטיני ביישוב.
06.05.26 | 22:06 יוסי יהושוע: ההצעה של טראמפ לאיראנים בעייתית מאוד לישראל: הסיכוי שהאירנים יסכימו להוציא את האורניום קלוש, אין התייחסות לטילים ולא לחזבאללה
06.05.26 | 21:55 ערוץ אל-חדת' הסעודי מדווח כי עזאם אל-חיה, בנו של ח'ליל אל-חיה, מראשי חמאס, נהרג בתקיפה במזרח העיר עזה
06.05.26 | 21:52 סגן הפצרית תא"ל גל עשאהל, החשוד בפרשת סרטון שדה תימן, סיים את שירותו בצה"ל (שטיינמץ)
06.05.26 | 21:50 אבו עלי אקספרס: ע"פ מקורות עזתיים עזאם ח'ליל אלחיה פונה יחד עם עוד כ 10 פצועים לבית החולים אלמעמדאני בעיר עזה - אפשר להשלים את המלאכה.. העזתיים נקראו לתרום דם בבית חולים זה בגלל כמות הפצועים הגדולה.
06.05.26 | 21:43 משרד החוץ של איחוד האמירויות: קשרים עם שותפים בין-לאומיים ושותפי הגנה הם סוגיה ריבונית, מגנים את ההצהרות העוינות של איראן