02.03.26 הבכיר האיראני עלי לריג'אני: "טראמפ הכניס את האזור לכאוס עם תקוות שווא. במעשיו ההזויים הוא הפך את הסיסמה 'אמריקה תחילה' ל'ישראל תחילה', והקריב חיילים אמריקנים למען חתירתה של ישראל לכוח".
02.03.26 טראמפ ל-ABC על מותו של ח'אמנאי: "אני פגעתי בו לפני שהוא פגע בי, הם ניסו פעמיים (לרצוח את טראמפ), ובכן, אני הצלחתי בפעם הראשונה".
02.03.26 נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ אמר בראיון ל-ABC שארה"ב זיהתה מועמדים אפשריים להנהגת איראן במקומו של המנהיג העליון שחוסל עלי חמינאי - אך הם נהרגו במתקפה הראשונית. לדבריו, "המתקפה הייתה כל כך מוצלחת שהיא חיסלה את רוב המועמדים. זה לא יהיה מישהו שחשבנו עליו כי כולם מתים. מקום שני או שלישי מת".
02.03.26 ערוץ הטלוויזיה הסעודי "אל-חדת'" דיווח מפי מקורותיו כי צה"ל חיסל את מוחמד רעד, ראש הזרוע הצבאית של חיזבאללה. רעד הוא ראש סיעת חיזבאללה בפרלמנט הלבנוני, שבנו חוסל במהלך המלחמה.
02.03.26 אסף רוזנצוייג: ראש ממשלת לבנון נוואף סלאם הודיע על ישיבת חירום ב-8:00 בבוקר בעקבות ההסלמה הלילה