19:26 העיתונאי אורי משגב ואנשי ציבור פנו לבתי חולים ומרכזים רפואיים בבקשה להפסיק את שידורי ערוץ 14 במסכים הציבוריים. לאחר פנייתם, בילינסון העביר את המסכים לשידורי טבע ואסותא הורה לא לשדר חדשות (וואלה)
19:23 מיכאל שמש: מהמתרחש בשולי ישיבת הממשלה נבו כץ יועצו של נתניהו לשר שיקלי: תצלם בבקשה סרטון תמיכה בהצעת רה״מ למחר בועידת הליכוד שיקלי: אם חיים כץ או מישהו אחר מהרשימה מקבל שריון - אין סרטון. נבו כץ: 😐 שיקלי: אז אין סרטון
18:49 הולכת רגל כבת 50 נפצעה קשה לאחר שנפגעה מרכב בחולון. צוותי מד"א העניקו לה טיפול רפואי ופינו אותה לבית החולים שיבא תל השומר עם חבלת ראש
18:48 עמית סגל: יו"ר ועדת הבחירות המרכזית הורה לסמוטריץ׳ להסיר סרטון AI שבו הציג את איזנקוט בבינה מלאכותית לוחץ ידיים לדמותו של יו"ר הרשות הפלסטינית, אבו מאזן, ואחר כך מצטרף אליהם ח"כ מנסור עבאס בטענה שמדובר בהטעיה. סמוטריץ׳ ידרש לשלם לעותרים 10,000 ש״ח.
18:47 סגן שר החוץ של איראן: טהראן מחויבת לדיפלומטיה אמיתית, ולהבטחת חופש שיט במצר הורמוז. לעולם לא נאפשר לוושינגטון לכפות את שליטתה על המעבר בהורמוז
18:46 ספיר ליפקין: הוא הדגיש כי "האיראנים מושכים אותו לכאן ולכאן. הוא מדבר כאילו הוא הגיבור וכאילו המערכה הסתיימה, ואז מתברר שהמלחמה בכלל לא הסתיימה ושבעצם הכול רק בתחילתו. צריך להיות מצב מלחמה או שלום. שנים של מצב ביניים כבר לא עובדים. אי אפשר להמשיך עם מצב של חצי-חצי"
18:46 ספיר ליפקין: אחרי ההחלטה של הממשל האמריקני להקפיא את הרחבת הלחימה, גורם סעודי שמקורב לשלטון בריאד אמר ל-N12: "האיראנים משחקים בטראמפ, אין בו אמון. זה מאוד מתסכל להבין איך הוא מתנהל. אף אחד לא מבין את שיטת העבודה שלו, הוא מבלבל ואף אחד לא בוטח בו. כולם מאוכזבים מההתנהלות שלו"
17:53 אבו עלי אקספרס: מראיינת מפוקס ניוז: האם אתה חושש לאבד את תמיכת המפלגה הדמוקרטית? נתניהו: אני מודאג מכך מאוד. אני חושב שתמיכה דו-מפלגתית בישראל חשובה לנו מאוד.
17:48 ירון אברהם: גורם מדיני: "הקבינט אישר מתן חסינות לכוחות בין-לאומיים שיפעלו בתיאום עם צה"ל. ישראל היא זו שתאשר אילו מדינות יכולות לשלוח לכאן כוחות"
17:42 ח"כ דוד ביטן בגלצ על כניסת מועצת השלום לרצועת עזה: "זה לא מה שרצינו אבל אין לנו ברירה, כל העולם לוחץ עלינו - צריכים להראות שאנחנו לא אלו שנפר את ההסכם"
17:39 יעקב ברדוגו: בסוף השבוע המטה הכללי הטיל בהלה כאילו עומדת להתבצע תקיפה - כשמתקיים משא ומתן עם איראן באמצעות קטאר. במקביל, פורסם ביום שישי תדרוך צבאי על 'קמפיין ההתנחלויות' וכמה משאבים הוא גובה
17:35 נתניהו לפוקס ניוז: אני חושב שהמלחמה תסתיים או כשהמשטר יפול, או כשאיראן תשלם על המחיר על כל מה שהיא עושה באזור, היא יורה על כולם, על כל השכנות שלה. תראו מה הם עושים ללא נשק גרעיני, רק תדמיינו מה הם היו עושים אם היה להם נשק גרעיני
17:26 המשטרה הודיעה שכביש 7 לפני מחלף שורק למזרח וכביש 6 לפני שורק לדרום נחסמו בעקבות שרפה, וקוראת לציבור להימנע מלהגיע לכבישים
17:26 נתניהו הוסיף שטראמפ צדק בנוגע להתניית העסקה עם סעודיה בהצטרפות להסכמי אברהם: "זה יהיה הישג היסטורי"
17:24 יוסי יהושוע: נתניהו מזהיר :״כל ירי איראני לעבר ישראל, ישיר או באמצעות שלוחות, ייענה בחריפות. המלחמה תסתיים רק בנפילת המשטר או כשאיראן תשלם מחיר כבד על פעולותיה באזור.״
17:19 גילי כהן: נתניהו: "אם איראן תירה לעבר ישראל, בין אם באופן ישיר או עקיף, זו תהיה שגיאה חמורה מאוד שלהם. וישראל תגיב באופן חריף"