22:50 בימים האחרונים קיבל בן גביר כמה מסרים מרגיעים והבטחות מכיוון הליכוד, שלפיהם אין כוונה להכניס את אחת ממפלגות גוש השינוי על חשבונו, לצד בקשות שיחדל מהקמפיין (ווינט)
22:47 מיכל פעילן: שורדת השבי לירי אלבג נגד יוצר הסרט "NAZA", יובל אברהם: "אתה מבין שב7 באוקטובר, אם היית נמצא בעוטף, אף אחד מהמחבלים לא היה עוצר ואומר: "היי תעזבו אותו, הוא בסדר - בו לא פוגעים"
22:20 אחרי שהדמוקרטים הגישו בקשת לפסילה של עוצמה יהודית מלהתמודד בבחירות - עוצמה יהודית הגישה בתגובה בקשת פסילה נגד הדמוקרטים
22:14 גילי כהן: חיל הים של משמרות המהפכה טוען שמיכלית נפט נפגעה כתוצאה ממוקש ימי, בעת שעברה באזור האסור למעבר בחלק הדרומי של מצר הורמוז. לפי דיווח בתקשורת האיראנית - התפתחה שריפה בכל מיכלית הנפט, לאחר שהכבאים לא הצליחו להשתלט על הדליקה.
22:11 מאות חיילי מילואים מיחידה 8200 חתמו היום על עצומה שקוראת למפקדי היחידה לבדוק האם בין המרואיינים לסרט "נז"א" יש חיילים מיחידתם. אם יתברר שכן, דורשים החיילים ממפקדי היחידה למצות את הדין עם משרתים שפגעו ביחידה ובערכיה (ישראל היום)
22:09 אלי הירשמן: יו״ר ש״ס אריה דרעי בתגובה לסרט "נז"א": "כשיאיר גולן מעז לכנות את חיילינו "הורגי תינוקות כתחביב" - אין פלא שההסתה מכאן הופכת לתעמולה נגד ישראל בעולם. אני קורא לגדי איזנקוט לבטל מיד את הסכם העודפים עם יאיר גולן. לא ייתכן שמי שכיהן כרמטכ"ל ייתן יד, אפילו בעקיפין, לפגיעה כה חמורה בחיילי צה"ל"
21:49 ביני אשכנזי: לפי הסקרים אנחנו בדרך לסיבוב שני. סיבוב כזה נוח לנתניהו שיוכל לכפות אחדות במפלגות הימין. נוח לליברמן שיוכל להתבלט בגוש האופוזיציה. ומסוכן ללפיד ולמילואימניקים
21:47 חמישה בני אדם נפצעו בתאונת דרכים בין שני כלי רכב בכביש 1 למערב סמוך למחלף בן-גוריון. צוותי מד"א שהגיעו לזירה פינו לבית החולים שיבא-תל השומר שלושה נפגעים במצב בינוני בהם אישה וגבר כבני 70 וצעירה בת 19 ושני נפגעים נוספים במצב קל
21:20 בכיר בליכוד לשלום שטיין: "נתניהו מחזיק בסקרים שוינטר מקבל פחות מ3 מנדטים, רובם מגוש הימין, ואין לו סיכוי גבוה לעבור את אחוז החסימה."
21:13 מוטי קסטל: ועדת השרים לענייני שב"כ תתכנס ביום רביעי. ככה"נ ידונו במסקנות הוועדה המייעצת בעניין אבטחת איזנקוט.
21:11 עמית סגל: בן גביר שוב על שש ואם מאמינים לגוטליב שהיא אישית אחראית לחמישה אז בן גביר עצמו נחלש למנדט אחד
21:11 נועם כהן: תגובה מטעם גרדיאן חדשות ותקשורת, המוציא לאור של הסרט "NAZA": "הגרדיאן מוטרד מהתגובה הדכאנית בישראל לסרט נז"א. יובל אברהם ורחל שור הם עיתונאים וקולנוענים אמיצים. ההתקפות עליהם באות מצד אנשים שעדיין לא ראו את הסרט. נז"א מבוסס על יותר משלוש שנים של תחקיר עיתונאי. העדויות הנכללות בו הן אמיתיות ואנחנו מאמינים שראוי שיישמעו. הראיונות נעשו עם מקורות עיתונאיים חסויים. אנחנו נגן בתוקף על נז"א ועל הצוות העומד מאחוריו מפני כל התקפות או ניסיונות צנזורה"
21:04 בכיר ישראלי לכאן חדשות על השתלטות החות'ים על מצר באב אל-מנדב: מעריכים שלא יהיה מנוס מהקמת קואליציה בין-לאומית שתפעל נגד החות'ים, אחרת תהיה אנרכיה
20:57 ח"כ חילי טרופר ממפלגת "ישר!" פנה לוועדת הבחירות בבקשה לאפשר לבני משפחות של פצועי צה"ל להצביע בקלפיות המוצבות במרכזים הרפואיים. "כשחייל נפצע, כל המשפחה נפצעת. חובתנו לאפשר לבני המשפחות לעמוד לצד יקיריהם מבלי שייאלצו לוותר על זכותם להשפיע על עתידה של המדינה", כתב טרופר
20:44 תומר אלמגור: דיווח בבלומברג: ראש ממשלת בריטניה אנדי ברנהאם שוקל לסייע לסעודיה במערכה נגד החות'ים. ברנהאם קיבל שורה של בקשות לסיוע דיפלומטי וצבאי מסעודיה, כולל סיוע מבצעי נגד החות'ים וסיוע בהגנה על תשתיות הנפט הסעודיות
20:44 תומר אלמגור: ברנהאם הסכים לשלוח יועצים צבאיים לסעודיה במענה לבקשות, אך לא ברור אם הוא יסכים לבקשות האחרות. יועציו של ראש הממשלה הבריטי ייעצו לו שאם החות'ים ישלטו בבאב אל-מנדב יהיו לכך השלכות "קטסטרופליות" על הסחר העולמי. בריטניה תקפה בעבר את החות'ים