22:51 יוסי יהושוע: האטלנטיק: טראמפ שוקל תוכנית לתקוף את איראן עוד לפני בחירות אמצע הקדנציה; בפנטגון בוחנים אפשרויות, אך טרם התקבלה החלטה סופית.
22:41 אבו עלי אקספרס: ארה"ב: הסניף המקומי של "סטודנטים למען צדק בפלסטין" (SJP) באוניברסיטת קולומביה מארגן מחר עצרת תמיכה בחמאס לרגל ה 7.10 בערבית נכתב: התהילה לשהידים, התנגדות עד לניצחון.
22:36 יו"ר מפלגת "נעם לישראל", ח"כ אבי מעוז, בתגובה חריפה לפייגלין בעקבות קריאתו להפסיק את המימון לתלמידי ישיבות: "פייגלין, עד כאן. עד עולם התורה. עולם התורה ובחורי הישיבות הם נכס למדינת ישראל. הם מגינים עלינו, והתמיכה בעולם התורה היא זכות וחובה של המדינה. אני מתחייב: לא ניתן לאף אחד לפגוע בעולם התורה".
22:18 דיווח ברויטרס: סוריה שוקלת אם וכיצד להעניק לסעודיה סיוע צבאי במלחמה נגד החות'ים. בין השאר נידונו אפשרויות לשלוח כוחות סוריים לסייע בהגנת הממלכה או שכוחות סוריים יסייעו בפועל לצבא תימן במלחמה על הקרקע נגד החות'ים. על פי הדיווח, הנשיא אחמד א-שרע נחוש להראות שהוא מסייע לסעודיה וליורש העצר מוחמד בן סלמאן
22:01 שר המלחמה האמריקאי פיט הגסת': "הגענו להסדר עם הצי האיראני. החלטנו לחלוק איתם את האוקיינוס - הם קיבלו את החצי התחתון."
21:12 ספיר ליפקין: הרשות הכללית לתעופה אזרחית בסעודיה: התקיפה בנמל התעופה הבין-לאומי אבהא גרמה למותן של שתי תושבות זרות, בעלות אזרחות מרוקנית ואלג'יראית, ולפציעתם של 28 בני אדם. התקיפה בנמל התעופה הבין-לאומי המלך ח'אלד גרמה למותו של תושב זר בעל אזרחות סודנית ולפציעתם של שמונה בני אדם. נגרם גם נזק לרכוש
21:08 שלוש שנים בדיוק אחרי טבח 7 באוקטובר, מארגני המשט לעזה שבו השתתפה גרטה תונברג מסמנים את היעד הבא: יהודה ושומרון. לפי חשיפת משרד התפוצות והמאבק באנטישמיות, הארגון מגייס פעילים זרים שיגיעו לאזור לקראת מסיק הזיתים הקרוב, והמועד האחרון שקבע להגשת מועמדות הוא דווקא היום, 7 באוקטובר
21:08 אלי הירשמן: במקביל, יו"ר יהדות התורה חה"כ יעקב אשר פונה לשר באותו נושא: "אני פונה לשר בן גביר, האחראי לעבודת המשטרה, אל תיתן את ידך להגברת המעצרים של לומדי התורה דווקא עכשיו, בתקופת הבחירות. היועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב-מיארה, פתחה בקמפיין בחירות ומשתמשת במשטרה שבאחריותך כזרוע פוליטית, כדי להגביר את המעצרים וליצור כאוס, הפגנות וקרע בעם"
21:03 בצל חידוש הירי במצר, שיא במספר חביות הנפט שעברו היום בהורמוז. שני מקורות דיפלומטיים אזוריים: ייתכן שטהרן תיזום מכה מקדימה - מחשש לתקיפה אמריקנית
20:55 ערוץ 7: שיתוף הפעולה ההדוק של נתניהו וסמוטריץ' נובע מאמון רחב שנבנה בבור בקריה לאורך המלחמה, כאשר במשך 4 שנים הם עבדו יחד למען ביטחון מדינת ישראל, וגם כאשר לא היו הסכמות סמוטריץ' לא פרש מהממשלה אלא המשיך את שיתוף הפעולה תוך עמידה על עקרונותיו.
20:22 שלוש שנים לאחר טבח 7 באוקטובר: ראשי מערכת הביטחון התריעו בישיבת הקבינט האחרונה על חשש מוגבר ל"אירוע רב זירתי". על פי הערכות הביטחון, ישנו מאמץ מוגבר של ארגוני הטרור להביא להישג סמלי היום - וגם לקראת הבחירות
19:56 צרפת זימנה את שגריר איראן בעקבות מה שדובר משרד החוץ תיאר כ"קמפיין דיסאינפורמציה איראני המכוון נגד תנועת המחאה של תלמידי בתי הספר התיכוניים בצרפת". לדברי הדובר, השגריר עומת עם העובדה שהתוכן שהופץ ברשת על ידי חשבונות רשמיים של משרד החוץ האיראני הוא "בלתי-מתקבל לחלוטין"
19:13 תאונת דרכים בין 2 כלי רכב בכביש 60 סמוך לעומר: צוותי מד"א מעניקים טיפול רפואי ל-2 פצועים, בהם 1 אנוש
19:12 אברהם פריינד: ישוחררו ביום הבחירות: בית המשפט הצבאי גזר 20 ימי מאסר על בחורי הישיבות, אליהו דבדה ובחור נוסף מישיבת חברון. הבחורים צפויים להשתחרר ביום הבחירות לכנסת ה-26 שיתקיימו בעוד 20 ימים.