20:50 שלומי גיל: ביהדות התורה נוטים שלא להמליץ על אף מועמד. על נתניהו לא רוצים כי אין לו ממשלה. אז למה לא איזנקוט? בכיר במפלגה אומר לי: ״אין סיבה להמליץ עליו כל עוד הוא לא באמת מקיים איתנו קשר פומבי ומצד שני - מצפה שנתמוך בו. אם יהיה רציני, יש על מה לדבר"
20:46 עוצמה יהודית: לא יעלה על הדעת שבעיצומה של חקירת חשדות חמורים להתערבות זרה בבחירות, השופט סולברג ממהר להכריז כי התוצאות לא ישתנו. עובדתית, אלפי קולות בודדים מפרידים בין מעבר מנדט מרע״ם לגוש הימין, דבר שמשנה את כל התמונה. במקביל, אנחנו שומעים כי יועמ״ש השב״כ והיועמ״שית מנסים להפעיל לחץ פסול על ראש השב״כ ולא מאפשרים לו להשלים את החקירה. כך נראה טיוח על ידי דרג משפטי פוליטי. האם תוצאות החקירה נקבעו מראש? האם מישהו מנסה לסגור את הסיפור עוד לפני שהתבררה האמת? אנו דורשים חקירה עד תום, ללא טיוח, ללא הנחות וללא קביעת מסקנות מראש. לאזרחי ישראל מגיע לקבל טוהר בחירות אמיתי.
20:46 זקן רבני ש"ס הרב משה מאיה אומר בשיחות סגורות בימים האחרונים: "אין בעיה עקרונית ללכת לממשלה בראשות אייזנקוט או כל אחד אחר מהשמאל, הם תמיד היו פרטנרים טובים"
20:45 ארי קלמן: מהמהדורה: יואב הורביץ ממפלגת ישר מקיים שיחות עם נציגים חרדים על הימנעות בהדחת יו״ר הכנסת והחקיקה שתבוא אחריה. בשיחות לא דנים עדיין בתרחישים של הקמת ממשלה משותפת. העדיפות של אייזנקוט היא שהמהלכים הפרלמנטרים תישען דווקא על החרדים ולא על הערבים
20:42 איתי בלומנטל: פרסמנו הערב: על רקע האפשרות לחידוש המלחמה באיראן, ישראל ניהלה בימים האחרונים סבב שיחות עם מדינות במפרץ, בדגש על מדינות "הסכמי אברהם". בסוף השבוע נערכו דיונים בין בכירים בצה"ל לבכירים בסנטקום כחלק מהתיאום הביטחוני בין המדינות. ההבנה בישראל היא שהנשיא טראמפ יכול להורות בתוך ימים על חידוש המערכה נגד איראן. גורמים ישראלים מביעים פסימיים מאפשרות שתחול פריצת דרך בשיחות עם איראן במישור הדיפלומטי. בישראל הושלמו ההכנות לקראת אפשרות של חידוש המערכה: גם בהתקפה וגם במערכי ההגנה של חיל אוויר. עשרות מטוסי תובלה ומתדלקים אמריקניים הגיעו בימים האחרונים לאזור – גם לבסיסי חיל האוויר בעובדה ובנבטים.
20:12 מחלוקת בצמרת שב"כ על חקירת ההתערבות הזרה בבחירות: זיני מעוניין להרחיב את החקירה ולהפעיל כלי חקירה נוספים, ואילו ראש אגף ושני בכירים נוספים סבורים שהיקף החשדות קטן ושיש להתמקד באימות או הפרכת המידע הראשוני
20:10 נער בן 13 נפצע קשה לאחר שככל הנראה התנגש בעמוד ברחוב חכמי אתונה בתל אביב. כוחות מד"א העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבי"ח איכילוב עם חבלת ראש
20:07 גורמים איזוריים ל-i24NEWS: התקדמות "מסויימת" בשיחות בין ארה"ב ואיראן, אבל יש עוד פערים. עיקר הקושי - בסוגיית הגרעין"
20:03 תומר אלמגור: בצעד חריג חברת הקונגרס הדמוקרטית ממישיגן היילי סטיבנס הביעה תמיכה רשמית במועמד המפלגה הרפובליקנית לסנאט במישיגן, מייק רוג'רס
19:51 פגישה מתוחה הייתה אתמול בין ליברמן לאיזנקוט: ליברמן אמר לאיזנקוט כי הוא פגע בגוש השינוי בגלל קמפיין המפלגה הגדולה והאמירה על הקמת ממשלת מיעוטת, בנוסף ליברמן חושב כי אין מועמד אצל איזנקוט שמספיק מנוסה ומתאים לתפקיד יו״ר הכנסת (אמיר אטינגר)
19:50 ירון אברהם: יו״ר ועדת הבחירות, נעם סולברג, בהודעה משותפת על דעת ראש השב״כ והיועמ״שית מבהיר שגם אם החשדות החמורים שהובאו בפניו יאומתו אין בכך כדי לגרוע מתקינות הבחירות. לדבריו אין להטיל דופי בהצבעת החברה הערבית, והשתתפות רחבה היא דבר מבורך.
19:47 הודעת בנט: בהנחיית ראש הממשלה לשעבר ויו״ר מפלגת ״ביחד״, נפתלי בנט, תמליץ הסיעה בפני נשיא המדינה על יו״ר ״ישר״, גדי איזנקוט, כמועמד להרכבת הממשלה. רה״מ לשעבר בנט הבהיר לאורך כל מערכת הבחירות כי יכבד את הכרעת הבוחר, וכך הוא עושה. רה״מ לשעבר בנט עדכן בהחלטתו את יו״ר ישר! גדי איזנקוט
19:46 אבו עלי אקספרס: הדובר הצבאי של החות'ים: במהלך 24 השעות האחרונות ביצעו מטוסי קרב סעודיים 75 תקיפות אוויריות ובאמצעות טילים נגד יעדים אזרחיים במחוזות סעדה, תעז, עמראן, איב, ד׳מאר, לחג׳, אלחדידה ואלג׳וף. התקיפות בוצעו באמצעות מטוסי F-15 וטייפון שהמריאו מבסיסי חיל האוויר בח׳מיס מושיט ובטאא׳ף, וכן באמצעות טילים ששוגרו מאזור ג׳יזאן. בתקיפות נהרגו ונפצעו אזרחים. בכך הגיע מספר התקיפות האוויריות והטילים ששיגרה סעודיה מאז תחילת ההסלמה הנוכחית נגד ארצנו ל-3,830.