ליד החמין של שבת: מתכון לקלופס מעודן

הקלופס הינו קציצה ענקית שמקבלת טעם מיוחד בבישול ארוך - בחמין או באפיה בתנור. את הקלופס פורסים לפרוסות עבות לקראת ההגשה ומקבלים נתחי קציצה מעודנת שלוקחת את ההצגה...

פנינה שמש | קול כבודה 7.6.2024 | 09:14

צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

1 ק"ג בשר טחון
חצי כוס קמח מצות
2 ביצים
מלח, פלפל,
כפית כמון
כפית פפריקה
כפית כורכום
רבע כוס שמן
תבלין שווארמה או תבלין גריל עוף
 
ההכנה:
מערבבים את כל המצרכים ויוצרים שני 'רולים' אותם עוטפים בנייר כסף (על ידי גלגול) מכניסים לסיר החמין או אופים בתנור במשך 40 דקות בחום של 200 מעלות .
 

קול כבודה

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום