מתכון לעוגת קוקוס בחושה ומפתיעה בציפוי גנאש שוקולד

עוגה קוקוס רכה וטעימה, מפתיעה במיוחד כאשר אחד מהמצרכים הם לא מאשר פירורי לחם, מה שנותן לה מראה של עוגת אגוזים מוצלחת. גנאש השוקולד מלמעלה, נותן את הציפוי המוצלח לעוגה, כאשר מפוזרים לקישוט יוקרתי, קרוקנט אגוזי לוז הנותנים את הטעם המושלם לעוגה

חני לוין | מתכונים 15.11.2020 | 13:04

עוגת קוקוס בחושה ומפתיעה צילום: נועם זיגדון

מתכון לעוגת קוקוס בחושה ומפתיעה בציפוי גנאש שוקולד

המצרכים לעוגת קוקוס בחושה ומפתיעה בציפוי גנאש שוקולד:

לעוגה:

  • (כוס מדידה חד פעמית קרטון) תבנית חד פעמית בינונית
  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קצפת צמחית
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • כפית תמצית וניל
  • 100 גרם שוקולד מריר מגורד

לגנאש:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כוס שמנת צמחית

אופן ההכנה לעוגת קוקוס בחושה ומפתיעה בציפוי גנאש שוקולד:

הכנת העוגה:

  1. בקערה ערבבו הכל יחד עד לקבלת בלילה חלקה
  2. שפכו את הבלילה לתבנית ח"פ בינונית או לתבניות אינגליש קייק
  3. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 עד להזהבה.
  4. בזמן הוצאת העוגה מהתנור הרטיבו את העוגה עם 1/2 כוס מים מעורבבים בכפית נס קפה

הכנת הגנאש:

  1. על הגז המיסו את המצרכים ומרחו על העוגה.
  2. פזרו קרוקנט אגוזי לוז לקישוט.
  3. פירסו את העוגה לפרוסות והגישו

בהצלחה רבה ובתאבון

קרדיט מתכון: שגית אסרף

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום