מתכון לעוגת שיש נס קפה ושוקלוד מריר

עוגה נס קפה בחושה שתוכלו להכין במהירות ובקלי קלות, עם מצרכים הכי פשוטים שיש | עוגה טעימה במיוחד המתאימה לכל עת, רכה ומושלמת, בשילוב שוקולד מריר המזולף מלמעלה ויוצר עוגת שיש מושלמת במראה ובטעם

חני לוין | מתכונים 31.1.2021 | 20:54

עוגת שיש נס קפה ושוקולד מריר צילום: חני לוין

מתכון לעוגת שיש נס קפה ושוקולד מריר

זמן ההכנה: 5 דקות. זמן אפיה: 20 דקות

המצרכים לעוגת שיש נס קפה ושוקולד מריר:

  • 2 ביצים
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 מרגרינה מומסת
  • 2 כוסות קמח
  • 1 סוכר וניל
  • 1 אבקת אפיה
  • קורט מלח
  • 1 כוס מים רותחים (כוס ח"פ חמה)
  • 3 כפיות נס קפה שטוחות
  • 1 חב' שוקולד מריר

אופן ההכנה לעוגת שיש נס קפה ושוקולד מריר:

  1. בקערה הכניסו את הביצים והסוכר וערבבו, הוסיפו גם את השמן והמרגרינה והמשיכו לערבב.
  2. הוסיפו את הקמח, הסוכר וניל, אבקת האפיה והמלח וערבבו לעיסה אחידה.
  3. את כפיות הנס קפה הכניסו לכוס עם המים הרותחים וערבבו היטב, הוסיפו אותה לבלילת העוגה וערבבו היטב עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה.
  4. שפכו לתבנית ח"פ בינונית או 2 תבניות אינגליש קייק.
  5. הכניסו את השוקולד המריר לשקית זילוף והניחו בתוך קערה עם מים רותחים עד להמסה מלאה של השוקולד.
  6. הוציאו את שקית הזילוף עם השוקולד שנמס בתוכה וזלפו מעל העוגה.
  7. בעזרת מזלג קשקשו את העוגה כך שיווצר לכם צורה של עוגת שיש יפיפיה.
  8. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20 דקות.
  9. הוציאו מהתנור ותתפנקו, הגישו לצד משקה חם ואהוב.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום