מתכון לסיגרים פילו במילוי בשר

מתכון לסיגרים מבצק פילו במילוי תערובת בשר מתובל היטב | מתכון מוצלח וקל להכנה שתוכלו להכין לכל יום | הטעם המיוחד של הבשר המעורב בבצל קצוץ, שום ופטרוזיליה בשילוב התבלינים, יוצרים יחדיו תוספת קריספית ומושלמת

חני לוין | מתכונים 3.2.2021 | 11:29

סיגרים פילו במילוי בשר צילום: יגאל אמדדי

מתכון לסיגרים פילו במילוי בשר

זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 13 עד 15 דקות.

המצרכים לסיגרים פילו במילוי בשר:

  • 1 חב' דפי פילו
  • שמן

למילוי הבשר:

  • 1/2 ק"ג בשר טחון
  • 2 בצלים קצוצים דק או מגוררים
  • 2 שיני שום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • בהרט
  • מעט כמון
  • קינמון
  • מעט הל
  • 1/2 כוס סילאן
  • פלפל שאטה (לא חייב)
  • פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)
  • ניתן לשדרג עם צנוברים קלויים קל על מחבת וצימוקים

אופן הכנה לסיגרים פילו במילוי בשר:

הכנת מילוי הבשר:

  1. בקערה הכניסו את כל המצרכים למילוי וערבבו היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
  2. חממו מחבת עם מעט שמן וטגנו את הבשר תוך כדי ערבוב תמידי בעזרת מזלג לצורך פירור הבשר ולמניעת גושים. בשלו עד לצמצום הנוזלים (לערבב כל הזמן)

הכנת הסיגרים:

  1. הברישו דף פילו בשמן וקפלו לשניים, הברישו שוב בשמן והניחו כף גדושה של בשר במרכז הבצק.
  2. קפלו מהצדדים וגלגלו לסיגר. הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
  3. הברישו את הסיגרים בביצה טרופה עם מעט שמן, ופזרו מעל שומשום / קצח.
  4. הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות במשך כ13 עד 15 דקות, עד להזהבה.

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי

 

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום