מתכון לקונכיות פסטה גדולות במילוי בשר טחון

ארוחת צהרים מעניינת וחדשה עם מתכון מיוחד וטעים של קונכיות פטה גדולות ברוטב עגבניות ובמילוי של בשר טחון המתובל היטב ובטוב טעם

חני לוין | מתכונים 14.2.2021 | 08:54

קונכיות פסטה גדולות במילוי בשר טחון צילום: תהילה גיגי

מתכון לקונכיות פסטה גדולות במילוי בשר טחון

זמן ההכנה: 35 דקות. זמן בישול: 30 דקות.

המצרכים לקונכיות פסטה גדולות במילוי בשר טחון:

חב' קונכיות גדולות (פסטה)

לרוטב:

  • 1/2 בצל קצוץ
  • 2 עגבניות קצוצות
  • 3 כפות רסק עגבניות גדושות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה
  • אבקת שום
  • פטרוזיליה טחונה דק
  • אבקת מרק עוף
  • מעט מים

למילוי הבשר:

  • 1/2 בצל קצוץ
  • 1/2 ק"ג בשר טחון
  • מלח
  • פפריקה
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • כמון
  • פטרוזיליה טחונה דק
  • אבקת מרק עוף

אופן ההכנה לקונכיות פסטה גדולות במילוי בשר טחון:

  1. הרתיחו מים בסיר והוסיפו את הפסטה וכף מלח, בשלו במשך 25 דקות עד שהפסטה מוכנה. וסננו.
  2. במחבת נפרדת טגנו את הבצל והעגבניות ולאחר מכן הוסיפו רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, פפריקה ,אבקת שום, פטרוזיליה טחונה דק ואבקת מרק עוף ערבבו היטב והוסיפו מעט מים.
  3. במחבת נפרדת טגנו את הבצל עם מעט שמן עד להזהבה, הוסיפו את הבשר טחון והמשיכו לטגן תוך כדי ערבוב תמידי, הוסיפו פפריקה, כורכום, כמון, מלח, פטרוזיליה טחונה דק ואבקת מרק עוף, ערבבו היטב עד לבישול מלא במשך 20 דקות..
  4. הוסיפו את הרוטב לקונכיות הפסטה, ערבבו היטב ובשלו במשך כדקה, צננו מעט ומלאו כל קונכייה במילוי הבשר.

בהצלחה רבה ובתאבון!

המתכון מאת: תהילה גיגי.

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום