מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות

מתכוון מושלם לעוגיות שלא תפסיקו לאכול | מלאות בשוקולד ומצופות באבקת סוכר המתפוצצת באפייה ויוצרת מראה מיוחד של עוגיות שוקולד מושלגות בריח משכר

חני לוין | מתכונים 4.3.2021 | 12:24

עוגיות מושלגות צילום: אפרת ושדי

מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות.

זמן ההכנה: 40 דקות. זמן אפייה: 8 עד 9 דקות.

המצרכים לעוגיות שוקולד מושלגות:

  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס קקאו
  • 1/4 כוס שמן
  • 3 ביצים
  • 1.5 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 150 גר' פצפוצי שוקולד / שוקולד מריר קצוץ

אופן ההכנה לעוגיות שוקולד מושלגות:

  1. בקערה הכניסו את הסוכר, הקקאו והשמן וערבבו היטב, הוסיפו את הביצים בהדרגה וערבבו.
  2. הוסיפו את הקמח, אבקת האפייה וקורט מלח וערבבו היטב עד לאיחוד מלא, הוסיפו את פצפוצי השוקולד וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. הכניסו למקרר למשך כשעה, הוציאו וכדררו לכדורים קטנים.
  4. הטבילו את הכדורים במלא אבקת סוכר (חשוב לא להתקמצן כי אחרת העוגיות לא יצאו יפות) והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 8 עד 9 דקות.
  6. הוציאו מהתנור, צננו ותתענגו

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: אפרת ושדי

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום