מתכון לעוגיות מלוחות עבאדי

נשנוש מלוח ואהוב, עוגיות עבאדי שאף אחד לא התנגד לאכול ולהתענג עליהם בכל עת, במתכון קל להכנה ומהיר המשולב בשומשום ובירה לבנה המוסיפים טעם מיוחד לכעכים

נועם זיגדון | מתכונים 14.4.2021 | 09:44

עוגיות מלוחות עבאדי צילום: נועם זיגדון

מתכון לעוגיות מלוחות עבאדי

זמן ההכנה: 30 דקות.

המצרכים לעוגיות מלוחות עבאדי:

כוס מדידה חד פעמית חמה 240 מ"ל

  • 1 ק"ג קמח מנופה
  • 1 כף גדושה מלח
  • 2 כוסות שומשום
  • 2 כוסות בירה לבנה
  • 1-1/2 כוסות שמן
  • 1/2 כוס מים

אופן ההכנה לעוגיות מלוחות עבאדי:

  1. מחממים תנור על טורבו בחום 180°
  2. בקערה מכניסים את כל המצרכים ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
  3. יוצרים כדורים קטנים ומכניסים את האצבע למרכז הכדור, מותחים לצדדים ליצירת כעאך ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. מכניסים לתנור ואופים במשך כ-25 דקות עד להשחמה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום