מתכון לעוגיות עבאדי עם שומשום או קצח

העוגיות המוכרות והאהובות שלא מפסיקים לנשנש בכל זמן שמתחשק. משהו מלוח וטעים לאכול - מתכון מוצלח עם שומשום או קצח לטעמכם

חני לוין | מתכונים 9.12.2020 | 12:49

עוגיות עבאדי עם שומשום או קצח צילום: יפית שלג חג׳ג׳

מתכון לעוגיות עבאדי עם שומשום או קצח 

זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 45 דקות

המצרכים לעוגיות עבאדי עם שומשום או קצח:

  • 3.5 כוסות קמח
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס סודה (בקבוק שתיה)
  • 1 כוס שומשום
  • 1 כף מלח
  • מעט קצח (לאוהבים)

אופן ההכנה לעוגיות עבאדי עם שומשום או קצח:

  1. בקערה הכניסו את כל המצרכים וערבבו היטב עד לקבלת בצק נוח לעבודה.
  2. צרו טבעות והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
  3. הכניסו לתנור שחומם מראש על °170 למשך 45 דקות עד להזהבה
  4. צננו ואחסנו בקופסא אטומה.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום