מתכון לדג סלמון בחרדל וסילאן

דג סלמון במתכון מושלם ובתיבול יוצא דופן: לא תפסיקו להתענג על כל ביס, שילוב החרדל עם הסילאן, השמן הזית והתבלינים יוצרים יחדיו רוטב טעים במיוחד

חני לוין | מתכונים 22.1.2021 | 12:36

דג סלמון בחרדל וסילאן צילום: נועם זיגדון

מתכון לדג סלמון בחרדל וסילאן

זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 15 דקות.

המצרכים לדג סלמון בחרדל וסילאן:

  • 5-6 נתחים של פילה סלמון
  • 2 כפות חרדל גרגירים דיז'ון
  • 3 כפות סילאן
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה לדג סלמון בחרדל וסילאן:

  1. השרו את הדג במים וחומץ למשך 20 דקות
  2. שטפו סחטו וסננו אותו בעדינות, הניחו על נייר סופג להתייבשות וסדרו בתבנית.
  3. בקערה, ערבבו את כל המצרכים עד לקבלת מרקם אחיד.
  4. הברישו את הדג היטב מכל הכיוונים
  5. והכניסו לתנור שחומם מראש על-200° למשך 15 דקות

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: נועם זיגדון

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום