מתכון ללימון כבוש עם אריסה

לאוהבי הכבושים: מתכון מהיר וקל להכנה שתוכלו להכין בכל יום, לימון כבוש בתוספת אריסה חריפה או מתוקה לבחירתכם, המשתלבים יחדיו ויוצרים מאכל אהוב שתוכלו לשלב בסלטים או תבשילים

חני לוין | מתכונים 3.2.2021 | 16:11

לימון כבוש באריסה צילום: צילום מסך

מתכון ללימון כבוש עם אריסה

זמן הכנה: 10 דקות.

המצרכים ללימון כבוש עם אריסה:

  • 8 לימונים
  • 1 כף מלח
  • 2 כפות אריסה חריפה / מתוקה

אופן ההכנה ללימון כבוש עם אריסה:

  1. הניחו בסיר עם מים את הלימונים והניחו על האש, הביאו לרתיחה והשאירו רותח במשך 8 דקות.
  2. הוציאו מהסיר וחיתכו לרבעים ואח"כ לרצועות, הוסיפו מלח ואריסה וערבבו.
  3. הכניסו לקופסת אחסון והכניסו לקירור עד לשימוש.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: ורד כהן

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום