מתכון פיקנטי לסלט סחוג

הסלט האהוב, סחוג במתכון מוצלח שיוסיף טעם וצבע לשולחן השבת | שילוב הפלפלים החריפים עם העגבנייה ועלי הירק הקצוצים יוצרים יחדיו סלט פיקנטי חריף ומושלם

חני לוין | מתכונים 4.2.2021 | 20:05

סלט סחוג צילום: ניסי גולדרייך

מתכון לסלט סחוג / מאת: ניסי גולדרייך

זמן ההכנה: 30 דקות.

המצרכים לסלט סחוג:

  • 5 פלפלים חריפים חתוכים לטבעות
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
  • 1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
  • חופן עלי פטרוזיליה/ כוסברה
  • שמן זית איכותי בחומציות נמוכה
  • מלח

אופן ההכנה לסלט סחוג:

  1. מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הפלפלים והגמבה עד לריכוך
  2. מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל עוד 10 דקות ומורידים מהאש
  3. מעבירים לקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה, מתבלים במלח ובעזרת מוט בלנדר טוחנים בפולסים קצרים
  4. מוסיפים עוד מעט שמן זית ומערבבים
  5. שומרים בקירור.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום