מתכון לפרוסות סלק, ואגוזים מסוכרים ברוטב רימונים

סלט מרענן וססגוני מלא צבע וחיות, פרוסות סלק סגול המוגשים עם אגוזים מסוכרים וגבעולי סלרי קצוץ ומתובלים יחדיו ברוטב רימונים עם ריח משכר שיעשה לכם את סעודת השבת מיוחדת ויוקרתית

חני לוין | מתכונים 4.2.2021 | 20:42

פרוסות סלק, ואגוזים מסוכרים ברוטב רימונים צילום: ניסי גולדרייך

מתכון לפרוסות סלק, ואגוזים מסוכרים ברוטב רימונים / מאת: ניסי גולדרייך

זמן ההכנה: 40 דקות

המצרכים לפרוסות סלק, ואגוזים מסוכרים ברוטב רימונים:

  • 4 סלקים בינוניים מבושלים
  • גבעול סלרי קצוץ
  • 1 כוס אגוזים מסוכרים
  • 1/2 כוס רוטב רימונים (ח"פ)
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה לפרוסות סלק, ואגוזים מסוכרים ברוטב רימונים:

  1. פורסים דק את הסלק ומעבירים לקערה
  2. מוסיפים את הסלרי והאגוזים ושופכים את רוטב הרימונים ושמן זית ומתבלים
  3. מערבבים בעדינות ושומרים בקירור עד להגשה
  4. מתאים כהגשה כסלט או כתוספת

בהצלחה רבה ובתאבון

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום