מתכון לקינוח קרם גבינה ותותים עם עדשים צבעוניות
ססגוני, צבעוני, מלא חיות ומתאים במיוחד לחודש אדר: שכבות של קרם גבינה ותותים אדום המשתלב עם עדשים צבעוניים וקרם גבינה לבנבן ובוהק שיוצרים יחדיו קינוח יוקרתי חלבי
חני לוין | מתכונים 16.2.2021 | 11:45
מתכון לקינוח קרם גבינה ותותים עם עדשים צבעוניות / מירב מלכה.
זמן ההכנה: 20 דקות
המצרכים לקינוח קרם גבינה ותותים עם עדשים צבעוניות:
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 200 גר' שוקולד לבן
- 6 כפות גבינת שמנת
- 7 תותים שטופים היטב וטחונים
- צבע מאכל אדום
אופן ההכנה לקינוח קרם גבינה ותותים עם עדשים צבעוניות:
- הקציפו 400 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
- המיסו 200 גרם שוקולד לבן עם 100 מ"ל שמנת מתוקה ולאחר ההמסה ערבבו יחד עם השמנת שהקצפנו. הוסיפו 6 כפות גבינת שמנת וערבבו היטב עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
- חלקו את הקרם לשני קערות, בקערה אחת הוסיפו את התותים הטחונים ומעט צבע מאכל אדום וערבבו היטב עד לקבלת קרם אחיד ואדום.
- זלפו שכבה מהקרם האדום לתוך כוסות יפות, ומעל פזרו עדשים צבעוניות, על העדשים זלפו מהקרם הלבן ומלמעלה פזרו שוב עדשים צבעוניות.
- שמרו בקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובהנאה.