פינוקי שמרים: קינמונים רכים ומתוקים

קינמונים משובחים הם כל מה שאת צריכה כדי להתפנק עם הקפה שלך… והפעם, עם מתכון שכל אחת מסוגלת לעשות

חגית אור | קול כבודה 15.5.2024 | 11:48

קינמונים | צילום: שאטרסטוק

לבצק:

1 ק"ג קמח לבן

2 כפות שמרים

כוס סוכר

600 מיל' מים

150 מיל שמן

כף מלח

למילוי:

קינמון

סוכר

שמן

ההכנה:

מערבבים את כל חומרי הבצק לעיסה: קודם את המים והשמרים, הסוכר, הקמח ואז המלח עם השמן ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.

מתפיחים כחצי שעה ומשטחים חצי מהבצק בעזרת מארוך. מפזרים מעל הבצק שמן ומורחים היטב. מפזרים שכבת סוכר דקיקה ושכבת קינמון עבה.

מגלגלים לרולדה ארוכה, חותכים לרצועות ומסדרים בתבנית כשצורת הגלגול כלפי מעלה.

אופים כתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 25 דקות.

כך עושים גם עם החצי השני של הבצק.

בהצלחה ובהנאה!!!

קול כבודה

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום