מתכון לרולדת תמרים ופיצוחים בנגיעות קינמון

קינוח בריא וטעים במיוחד, המורכב מתמרים ומגוון פיצוחים בתוספת סילאן או דבש ובנגיעות קינמון. המרכיבים מתגלגלים יחידיו לרולדת תמרים בקוקוס ויוצרים ממתק מיוחד

חני לוין | מתכונים 16.2.2021 | 16:10

רולדת תמרים ופיצוחים בנגיעות קינמון צילום: נועם זיגדון

מתכון לרולדת תמרים ופיצוחים בנגיעות קינמון

זמן ההכנה: 25 דקות.

המצריכם לרולדת תמרים ופיצוחים בנגיעות קינמון:

  • 250 גרם תמרים מגולענים בוואקום
  • 3 כפות שמן
  • 2 כוסות פיצוחים קלויים / טבעים
  • פיסטוק / אגוזי לוז / אגוזי מלך /שקדים.
  • 3 כפות דבש / סילאן
  • 1/2 כפית קינמון / ציפורן

אופן ההכנה לרולדת תמרים ופיצוחים בנגיעות קינמון:

  1. חממו את התמרים בסיר על אש נמוכה עם שמן ודבש תוך כדי בחישה מתמדת
  2. הוסיפו את הקינמון והפיצוחים וערבבו היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
  3. חלקו את הכמות ל-2, שטחו נייר כסף ושמנו אותו.
  4. פזרו על נייר הכסף כמות נדיבה של שומשום ושטחו מעל את העיסה.
  5. גלגלו לרולדה והניחו במקרר למשך שעתיים לפחות.
  6. פתחו את נייר הכסף ופרסו לפרוסות בגודל הרצוי.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום